Trainingen en coaching

Training en coaching

Wij verzorgen trainingen voor specifieke groepen medewerkers en leidinggevenden. Naast trainingen kunt u ons ook inschakelen voor diverse vormen van coaching.

Training

LinkedIn training medewerker als ambassadeur
Als u het wenselijk vindt dat de medewerkers van uw bedrijf zich goed presenteren op LinkedIn en u de medewerkers regelmatig vraagt berichten te delen zoals nieuwe diensten of vacatures. Wij kunnen deze training zowel extern, bij ons op kantoor of bij u op kantoor verzorgen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Organiseer je werk
Specifieke training kunnen wij geven aan een kleine groep medewerkers of individuele medewerker met betrekking tot het ‘organiseren van het werk’; gericht op bewustwording van de eigen patronen, het aanreiken van hulpmiddelen bij het structureren en prioriteren van de werkzaamheden. Bij een kleine groep medewerkers zal de training plenair gegeven worden met aanvullende individuele coaching op de werkplek. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Coaching

Wij kunnen coaching bieden gericht op individuele vragen die zich aandienen in de werksituatie, zaken die het optimaal functioneren in de weg staan of frustreren. Dat kunnen vragen zijn die betrekking hebben op de persoonlijkheid, vaardigheden of het omgaan met de omstandigheden.

Voor leidinggevenden
In de dagelijkse praktijk zijn het de leidinggevenden van een bedrijf die medewerkers aansturen. Veelal zijn zij doorgegroeid binnen het bedrijf en inhoudelijke experts. Maar zijn zij ook voldoende uitgerust om allerlei gesprekken met medewerkers te voeren? Tenslotte is duidelijke communicatie en het geven van feedback een van de belangrijkste ingrediënten voor een betrokken, tevreden en gemotiveerde medewerker. Leidinggevenden kunnen veel invloed hebben op het voorkomen van verzuim, onderpresteren en ongewenst vertrekken van medewerkers. Investeren in de begeleiding van uw leidinggevenden is de investering meer dan waard.

U kunt ook bij ons terecht voor maatwerk begeleiding voor een groep leidinggevenden of een individuele begeleidingsvraag van een leidinggevende.

Voor medewerkers
En uiteraard geldt ook voor medewerkers dat zij in bepaalde situaties behoefte kunnen hebben aan een ‘externe’ blik, een gesprek met een buitenstaander die luistert, vragen stelt en een nieuw perspectief kan geven aan medewerkers die niet goed weten hoe zij bijvoorbeeld bepaalde zaken bespreekbaar kunnen maken, zaken die te maken hebben met balans werk-privé of moeite hebben met de communicatie binnen het team of de leidinggevende.

Ook in dergelijke situaties zal een medewerker het erg op prijs stellen als u bereid bent om uw medewerker te ondersteunen en de mogelijkheid geeft om ons in te schakelen waardoor u bijdraagt aan een gelukkigere en daarmee productievere medewerker.

Actuele trainingen en/of workshops

Workshop | interactieve kennisbijeenkomst

Op woensdag 16 september 2015 van 9.00 tot 10.30 uur verzorgen wij een interactieve kennisbijeenkomst met advocaat Anne Els Bos (www.Inhuis advocatuur.nl) aan de Zandweg 117 in De Meern. In deze bijeenkomst gaan we de vragen beantwoorden die er zijn met betrekking tot de uitvoering van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. En sinds eind […]